-
Zveřejnil:
Martin Novotný - Komentáře: 0
Plněná kuřecí prsa na francouzský způsob
"Rostou" a tak vám dnes přinášíme recept, kde vaše případné úlovky využijete a zabijete dvě mouchy jednou ranou - pohyb na čerstvém vzduchu společně s návratem ke kořenům (naši prapředci byli lovci-sběrači), spojený s nasbíráním hub nutných k přípravě této mňamky pro vás a vaše nejbližší, toto splňuje ;-) A pokud nebudete mít štěstí, v chladících regálech každého slušného obchodu najděte např. nějaké portobello žampiony. Snad již nemusíme dodávat, že kuřecí prsa, která do receptu použijete, by měla být z ověřených zdrojů.
Kategorie receptu:
Doba na přípravu:
15
Doba vaření:
45
- Číst dál Plněná kuřecí prsa na francouzský způsob
- Pro psaní komentářů se přihlaste nebo zaregistrujte.