-
Zveřejnil:
Martin Novotný - Komentáře: 0

Jestli jste se nechali inspirovat naším článkem o špagetové dýni, pak asi před sebou máte plný hrnec dýňových (ne)špaget a říkáte si "co dál" ;-) Připravit se dají skutečně jako klasické špagety, ale abychom vám ulehčili rozhodování, jsme zde s klasickým receptem, který nezklame ;-)
Počet porcí:
4
porce
Ingredience:
Množství | Jednotky | Název | Poznámka |
---|---|---|---|
4 | šálek | dýňové špagety | připravené podle postupu v dnešním článku |
1 | polévková lžíce | ghee | nebo másla, popř. sádla |
4 | kus | česnek | stroužky |
200 | gram | anglická slanina | možno vynechat |
2 | polévková lžíce | paprikové floky | |
1 | šálek | parmezán | strouhaný, popř. jiný tvrdý sýr dle libosti a chuti |
sůl | |||
pepř | |||
10 | dekagram | láska |
Postup přípravy:
Na pánvičce s trochou ghee osmahněte nadrobno nakrájenou slaninu a na plátky nakrájený česnek. Ještě než vám česnek zhnědne, přisypte na pánvičku paprikové floky. Odstavte, osolte, opepřete, popř. použijte jiné oblíbené koření. Směs opatrně smíchejte s dýňovými špagetami, přendejte na talíře a posypejte strouhaným sýrem.
Dobrou chuť!
Doba na přípravu:
70
Doba vaření:
10
Kategorie receptu:
Zdroj:
vlastní
- Pro psaní komentářů se přihlaste nebo zaregistrujte.