Variace na (ne)špagety

Jestli jste se nechali inspirovat naším článkem o špagetové dýni, pak asi před sebou máte plný hrnec dýňových (ne)špaget a říkáte si "co dál" ;-) Připravit se dají skutečně jako klasické špagety, ale abychom vám ulehčili rozhodování, jsme zde s klasickým receptem, který nezklame ;-)

Počet porcí: 
4
porce
Ingredience: 
MnožstvíJednotkyNázevPoznámka
4
šálek
dýňové špagety
připravené podle postupu v dnešním článku
1
polévková lžíce
ghee
nebo másla, popř. sádla
4
kus
česnek
stroužky
200
gram
anglická slanina
možno vynechat
2
polévková lžíce
paprikové floky
1
šálek
parmezán
strouhaný, popř. jiný tvrdý sýr dle libosti a chuti
sůl
pepř
10
dekagram
láska
Postup přípravy: 

Na pánvičce s trochou ghee osmahněte nadrobno nakrájenou slaninu a na plátky nakrájený česnek. Ještě než vám česnek zhnědne, přisypte na pánvičku paprikové floky. Odstavte, osolte, opepřete, popř. použijte jiné oblíbené koření. Směs opatrně smíchejte s dýňovými špagetami, přendejte na talíře a posypejte strouhaným sýrem.

Dobrou chuť!  

Doba na přípravu: 
70
Doba vaření: 
10
Kategorie receptu: 
Zdroj: 
vlastní
Obrázek uživatele Martin Novotný

O autorovi

"Duchovní otec" projektu, bio-hacker2, gastronaut, nutrarián, zdravotní detektiv, infovor, blázen do fitness/OCR.

„Starejte se dobře o své tělo. Je to jediné místo, ve kterém musíte žít.“ Jim Rohn