-
Zveřejnil:
Martin Novotný - Komentáře: 0

V tomto jednoduchém a rychle připravitelném receptu pocházejícím z Blízkého východu jsme nahradili lepek obsahující bulgur jednou z námi propagovaných superpotravin, quinoou. Měli jste možnost ochutnat opravdový tabouleh? Pak zkuste připravit tuto variantu a dejte nám vědět, jak Vám chutnala ;-)
Počet porcí:
1
porce
Ingredience:
Množství | Jednotky | Název | Poznámka |
---|---|---|---|
2 | kus | čestvá petrželka | dva svazky petrželky kudrnky, jemně nasekané |
4 | kus | rajčata | najemno nakrájená |
0.25 | šálek | jarní cibulka | najemno nakrájená |
1 | šálek | salátová okurka | najemno nakrájená |
2 | šálek | quinoa | uvařená |
3 | polévková lžíce | citronová šťáva | |
0.25 | kávová lžička | sůl | |
2 | polévková lžíce | extra panenský olivový olej | |
0.25 | šálek | čerstvý kopr | najemno nakrájený |
2 | kus | stroužky česneku | propasírované |
10 | dekagram | láska |
Postup přípravy:
Všechny suroviny řádně promíchejte, nechejte zchladnout a následně podávejte. V ledničce (ve vzduchotěsné nádobě) vydrží 2-3 dny.
Dobrou chuť!!!
Doba na přípravu:
10
Doba vaření:
0
Zdroj:
Gwen "Marzano" Eager z Garden of Life
- Pro psaní komentářů se přihlaste nebo zaregistrujte.