-
Zveřejnil:
Veronika Novotná - Komentáře: 0

V této pochoutce vám nebude scházet křupavost, která je obvyklá u koláčů z mouky. Je to úžasná bezlepková varianta na jablečný koláč, který si rychle oblíbíte.
Počet porcí:
1
porce
Ingredience:
Množství | Jednotky | Název | Poznámka |
---|---|---|---|
2 | kus | jablka | např. Golden Delicious |
2 | polévková lžíce | kokosový olej | |
1 | polévková lžíce | sušené brusinky | |
1 | polévková lžíce | lněné semínko | mleté |
1 | kávová lžička | mletá skořice | |
zázvor | dle chuti | ||
10 | dekagram | láska |
Postup přípravy:
Předehřejte troubu na 175ºC.
Tence nakrájená jablka vyskládejte do mělkého pekáčku.
Pokapejte rovnoměrně kokosovým olejem a posypte brusinkami.
Pečte do měkka a zlatova, zhruba 15-20 minut.
Poté posypte mletým lněným semínkem, skořicí a zázvorem.
Přikryjte fólií a nechte alespoň 5 minut stát. Pak můžete servírovat.
Dobrou chuť!
Doba na přípravu:
5
Doba vaření:
20
Zdroj:
Neil Stephenson
- Pro psaní komentářů se přihlaste nebo zaregistrujte.