Quinoa tabouleh

V tomto jednoduchém a rychle připravitelném receptu pocházejícím z Blízkého východu jsme nahradili lepek obsahující bulgur jednou z námi propagovaných superpotravin, quinoou. Měli jste možnost ochutnat opravdový tabouleh? Pak zkuste připravit tuto variantu a dejte nám vědět, jak Vám chutnala ;-) 

Počet porcí: 
1
porce
Ingredience: 
MnožstvíJednotkyNázevPoznámka
2
kus
čestvá petrželka
dva svazky petrželky kudrnky, jemně nasekané
4
kus
rajčata
najemno nakrájená
0.25
šálek
jarní cibulka
najemno nakrájená
1
šálek
salátová okurka
najemno nakrájená
2
šálek
quinoa
uvařená
3
polévková lžíce
citronová šťáva
0.25
kávová lžička
sůl
2
polévková lžíce
extra panenský olivový olej
0.25
šálek
čerstvý kopr
najemno nakrájený
2
kus
stroužky česneku
propasírované
10
dekagram
láska
Postup přípravy: 

Všechny suroviny řádně promíchejte, nechejte zchladnout a následně podávejte. V ledničce (ve vzduchotěsné nádobě) vydrží 2-3 dny.

Dobrou chuť!!!

Doba na přípravu: 
10
Doba vaření: 
0
Zdroj: 
Gwen "Marzano" Eager z Garden of Life
Obrázek uživatele Martin Novotný

O autorovi

"Duchovní otec" projektu, bio-hacker2, gastronaut, nutrarián, zdravotní detektiv, infovor, blázen do fitness/OCR.

„Starejte se dobře o své tělo. Je to jediné místo, ve kterém musíte žít.“ Jim Rohn