-
Zveřejnil:
Veronika Novotná - Komentáře: 0
-
Štítky:
6 přínosů jablečného octa - II. díl
- Číst dál 6 přínosů jablečného octa - II. díl
- Pro psaní komentářů se přihlaste nebo zaregistrujte.
Navazuji tímto příspěvkem na minulý týden. Tentokrát zůstaneme s octem v kuchyni:-)
Brambory s tmavými skvrnami
Brambory budou opět světlé, pokud při vaření přidáte do vody trochu octa. Nebojte se, nepřevezmou příchuť octa a skvrny zmizí. Loupané brambory ponořte do octové vody, aby neztmavly.
Cibule
Oloupanou cibuli před krájením položte do octové vody. Pak vás nebudou při krájení pálit oči, což je zvláště u agresivněji čpících variant velmi užitečné:-)
Obyčejný ocet (= lihový, 8%) není vlastně vůbec obyčejný. Může nám být v domácnosti velkým bio pomocníkem. S přehledem nahradí spoustu chemických přípravků. Spoustu z nich doma již dávno používáme a jsme nadšeni!
O nepopiratelné užitečnosti a vlivu octa na naše zdraví budeme psát jindy.
Vyberte si podle potřeby: