-
Zveřejnil:
Martin Novotný - Komentáře: 0
Pečená řepa s cizrnou, zátarem na jogurtovo-citronovém lůžku
Spotřeba červené řepy je v naší rodině extrémně vysoká a tak vždy uvítám nový recept, kterým bych rozšířil možnosti servírování této velmi zdravé zeleniny. Tentokrát jsem se nechal inspirovat receptem zveřejněným na stránkách Koření Sv. Antonína. I když tato plzeňská firma nenabízí koření v bio kvalitě (a já vím, co mi projde pod rukami ve zdánlivé bio kvalitě - koření plné pesticidů, plísní, s vysokým celkovým počtem mikroorganizmů, atp...), pravidelně u nich nakupuji - především ve směsích jsou nepřekonatelní!
Kategorie receptu:
Doba na přípravu:
10
Doba vaření:
30
- Číst dál Pečená řepa s cizrnou, zátarem na jogurtovo-citronovém lůžku
- Pro psaní komentářů se přihlaste nebo zaregistrujte.