kefír

Tibetská kefírová houba: zázrak pro naše zdraví

Tibetský kefír je unikátní fermentovaný nápoj z mléka, který je jeden z nejbohatších probiotických potravin na světě. Každý už určitě slyšel o probioticích - neboli přátelských bakteriích našeho zažívacího traktu udržujících správnou mikroflóru a zažívání. Už v dávném Řecku se vědělo, že naše zdraví záleží z obrovské části na stavu našich střev, která jsou zodpovědná za stav naší mysli, nálady, celkového zdraví a imunity.

Kategorie: 

Nadměrným pitím mléka k předčasné smrti!

Ano, ať se vám ten nadpis líbí nebo ne, vědci stále více přicházejí s dalšími důkazy, že to co se nám snaží Ministerstvo zdravotnictví a celý mlékárenský průmysl a jejich lobby naprogramovat do našeho podvědomí je holý nesmysl. A protože se to týká nejenom nás samotných (upřímně, pokud náhodou ve velkém nekonzumujete kávu v poměru 1:1 s UHT krabicovým mlékem, kolik toho mléka ve skutečnosti jako dospělí zkonzumujete, že?), ale především našich dětí, měli bychom se konečně ozvat!

Kategorie: